Як я знімала квартиру в Києві подобово


Не знайдеться такого українця, який би не мріяв відвідати славне місто Київ. І я не виключення. Моє дитинство, шкільні роки пройшли в рідному місті Чернівці. Будучи студенткою, не можу собі не дозволити побувати в столиці. На одні із вихідних ми з моїми найкращими друзями вирушили в нашу захоплюючу подорож.


Прибувши в Київ, одразу постало питання: де зупинитися на ніч? Біля вокзалу є багато жінок, які пропонують помешкання, але вони виявилися не дуже привітними, номер в готелі нам не зовсім по кишені, тому залишився варіант зняти квартиру подобово. В Києві в мене проживають далекі родичі. Вони і порадили мені звернутися до відомої компанії Renthotel, яка на своєму сайті http://www.renthotel.kiev.ua пропонує дуже велику кількість квартир по різній ціні та класу. Подзвонивши по номеру телефону, я довідалася, що є вільні квартири і нам треба приїхати до офісу, де підберуть найкращий варіант, оформлять, візьмуть оплату і розкажуть як доїхати до квартири.

В офісі мене з друзями привітно зустріла адміністратор, запропонувала присісти біля комп’ютеру та ознайомитися із запропонованими варіантами на сайті компанії. Ми уважно переглянули цікаві для нас варіанти і вибрали за фотографіями і описом вподобану нам двокімнатну квартиру. Чудовою новиною було те, що крім того, що ціни в Renthotel досить доступні, нам ще зробили знижку, а сама квартира розташована поряд з метро і в декілька хвилинній ходьбі від офісу. Адміністратор вручила бронювальний лист, розрахувала, розповіла як дійти до помешкання, повідомила про наявність Wi-fi та вказала на пароль до нього в документі. Від спілкування з працівниками компанії залишилися приємні враження, вони професійно виконували свої обов’язки та, разом з тим, жартували з нами, від чого настрій піднявся ще більше.

Подробнее на сайте:   http://квартиры-посуточно.kiev.ua/